Serviciile noastre

Dezvoltare site-uri

Site-uri personalizate și performante

Site-ul tău web nu este doar o adresă URL. Este o componentă esențială a strategiei tale de marketing și de afaceri. Este o extensie a mărcii tale și o experiență virtuală pentru consumatorii tai. Când alegi un dezvoltator de site, ai nevoie de cineva de încredere pentru a executa fiecare aspect la cel mai înalt nivel de calitate

UX/UI

Interacțiunea cu utilizatorul este cheia expereienței online. Site-urile realizate de noi sunt adaptate oricărui device și vorbesc limba clienților tăi. Un design web excelent depășește limitele unui aspect static cu trei coloane și oferă utilizatorilor o experiență digitală captivantă. Site-ul web creează prima impresie a clientului, astfel vom stabili împreună cu echipa ta cele mai importante strategii de abordat pentru a le transpune într-un site cu personalitate. 

Marketing digital

Campanii&Analiză SEO

Oferim servicii complete de marketing digital care combină optimizări on-page și off-page, totul în conformitate cu cele mai bune practici ale Google și ale altor motoare de căutare. În acest fel, atunci când un potențial client intră pe web pentru a găsi un produs, un serviciu sau o afacere, strategia ta SEO puternică te va face să apari în partea de sus a paginii cu rezultatele motorului de căutare.

Conținut&Campanii Social Media

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de conturile tale de Social Media, în timp ce tu te ocupi de partea distractivă a lucrurilor! Îți oferim servicii de creare conținut pentru Facebook și Instagram, în funcție de profilul afacerii tale. Stabilim împreună care sunt postările cheie care îți vor aduce potențiali clienți și desfășurăm campanii de promovare pe cele doua aplicații. 

Mentenanță

Actualizări de software

De la actualizări de plugin-uri și software, până la adăugarea de conținut nou, ne asigurăm că site-ul tau este mereu actualizat și evoluează odată cu afacerea ta. Adoptăm o abordare activă a asistenței site-ului, monitorizând și auditând în mod constant website-ul pentru actualizări și erori.