Despre noi

De ce noi?

O echipă dedicată ție.

Fiecare client devine parte a echipei noastre.

Echipa Developful este de părere că experiențele memorabile create în mediul online sunt cel mai bun mod de a te conecta cu potențialii tăi clienți. De la design-uri web dinamice, la strategii de marketing digital de ultimă generație, credem că soluțiile personalizate pe care le creăm astăzi vor transcede tendințele de mâine.

Servicii personalizate

Împreună cu tine, implementăm cele mai noi tehnologii online.

Orientați către calitate și rezultate, echipa noastră te ajută să iei cele mai bune decizii privind dezvoltarea afacerii tale în mediul online. Astfel, vei avea un site web unic, personalizat și optimizat. 

Identificare&Cercetare

Procesul de design începe cu înțelegerea afacerii, nevoilor și obiectivelor tale, elaborând o cronologie și  un plan de proiect adecvat. Realizăm cercetări ample asupra industriei în care activezi pentru a construi o strategie și un design adaptat.

UX/UI

Dezvoltăm un sitemap (harta site-ului) pentru proiectul tău. Acest lucru ne ajută să definim caracteristicile cheie, funcționalitățile și structura noului site web pentru a începe proiectarea lui.

Strategie de conținut

Colaborând cu tine, stabilim ce conținut este potrivit pentru site-ul tău și unde ar trebui plasat pentru un impact maxim. Un ultim pas este proiectarea elementelor grafice și vizuale necesare a da viață site-ului tău.